Privacybeleid websitebezoeker

Het website-adres waarop deze privacy policy van toepassing is: https://detective-bayo.eu.

Versie 0.1
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 28/08/2017.

 

 

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van detectivebureau Bayo. U dient zich ervan bewust te zijn dat detectivebureau Bayo niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen waarnaar deze website kan doorverwijzen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Detectivebureau Bayo respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

 

Welke gegevens verzamelen we?

Detective Bayo kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Detective Bayo, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website (detective-bayo.eu) aan Detective Bayo verstrekt. Detective Bayo kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van een derde partij.

Voordat u de persoonlijke gegevens van iemand anders aan ons bekendmaakt, moet je toestemming van die persoon verkrijgen voor zowel de bekendmaking als de verwerking van die persoonlijke gegevens in overeenstemming met dit beleid.

Google Analytics

Detective-bayo.eu maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de advertenties van Detective Bayo zijn.

De aldus verkregen informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google (https://policies.google.com/privacy?hl=en-US) voor meer informatie.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website detective-bayo.eu te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Detective Bayo heeft hier geen invloed op.

Detective Bayo heeft Google geen toestemming gegeven om via detective-bayo.eu verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Deze website houd het IP adres tijdens uw bezoek niet bij. Dit omdat wij gebruik maken van de Anonymize IP functie van Google Analytics om uw privacy zo goed mogelijk te kunnen garanderen. Meer informatie hieromtrent kan u hier (https://support.google.com/analytics/answer/2763052?hl=nl) terugvinden. Wij dragen privacy hoog in het vaandel en nemen daarom graag extra stappen om u te beschermen.

Als u niet wil dat Google Analytics uw gegevens kan verzamelen, kan u altijd gebruik maken van de plugin die u kan terugvinden via: https://support.google.com/analytics/answer/181881.

Waarom verzamelen we deze gegevens?

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Daarnaast kan Detective Bayo uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten of aangevraagde overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit dienstverlening.

Wie heeft toegang tot uw gegevens?

Detective Bayo verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

De website van Detective Bayo maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om het gebruik van het contactformulier zo veilig mogelijk te maken.

Waar worden jouw gegevens opgeslagen?

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van een derde partij.

Detective Bayo neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Hoe lang bewaren we jouw gegevens?

We bewaren en gebruiken jouw gegevens niet langer dan noodzakelijk. Daarna verwijderen we alle data die we van je hebben. Of gebruiken we jouw gegevens anoniem, omdat we bepaalde data nodig hebben voor interne analyses en rapportages.

We houden bepaalde termijnen aan, waarna we je gegevens verwijderen. Dit zijn ze:

  • Opgenomen telefoongesprekken verwijderen we standaard na 30 dagen tenzij we een wettelijke verplichting hebben om een gesprek langer te bewaren.
  • Ontvangen emails verwijderen we standaard na 1 jaar tenzij we een wettelijke verplichting hebben om het bericht langer te bewaren en indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.
  • Van de Belastingdienst moeten we onze administratie met jouw factuur-, betaal- en contractgegevens 7 jaar bewaren. Daarna gebruiken we alleen anonieme gegevens voor interne rapportages.
  • Voor de afgesloten contracten en uitgevoerde diensten volgen wij de archiveringsplicht binnen wet op de privé-detective van 19 juli 1991. Deze wet zegt: “Op de privé-detective rust een dubbele archiveringsplicht. Gedurende vijf jaar moet hij -naar gelang het geval- de schriftelijke overeenkomst of het opdrachtenregister én alle eind- of tussentijdse (deel)verslagen bijhouden.”
Wat zijn jouw rechten?

Wij bieden alle bezoekers van de website de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die aan ons is verstrekt tenzij deze viel in binnen het kader van een afgesloten overeenkomst. Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen via [email protected] Detective Bayo zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Heb je vragen of klachten?

Voor vragen of klachten over je gegevens en de bescherming van je privacy kan je contact opnemen met Detective Bayo. Dit kan via mail ([email protected]) of telefonisch (0472/22 64 04).

Wanneer u niet tevreden bent over hoe Detective Bayo omgaat met jouw privacy kan je contact opnemen met de privacy-autoriteit (https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/).

Cookieverklaring?

Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandtjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van detectivebureau Bayo of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Teneinde uw privacy verder te garanderen maakt detective-bayo.eu gebruik van de functie om cookies te desactiveren in Google Analytics zoals beschreven via https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookies-user-id#disabling_cookies. Hierdoor zijn de cookies die Google Analytics normaal zou plaatsen in uw browser niet in gebruik.

Cookies uitzetten?

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

De meeste browsers staan je toe om cookies te weigeren – bijvoorbeeld:

  1. in Internet Explorer (versie 10) kun je cookies blokkeren met behulp van de beschikbare instellingen voor cookieverwerking door te klikken op ‘Tools’, ‘Internet-opties’, ‘Privacy’ en vervolgens op ‘Advanced’. Meer uitleg via https://support.microsoft.com/nl-nl/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies.
  2. in Firefox (versie 24) kun je alle cookies blokkeren door te klikken op ‘Tools’, ‘Opties’, ‘Privacy’, ‘Gebruik aangepaste instellingen voor geschiedenis’ te selecteren in het keuzemenu en het vinkje ‘Accepteer cookies van sites’ uit te schakelen.
  3. in Chrome (versie 29) kun je alle cookies blokkeren door naar het menu ‘Aanpassen en beheren’ te gaan en te klikken op ‘Instellingen’, ‘Geavanceerde instellingen weergeven’ en ‘Instellingen inhoud’ en vervolgens ‘Sites blokkeren van het bewaren van gegevens’ onder het kopje ‘Cookies’ te selecteren. Meer uitleg via https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=nl.

Of wil u cookies helemaal verwijderen?

U kan uw cookies ook steeds manueel verwijderen uit uw browser, bijvoorbeeld:

  1. in Internet Explorer (versie 10) moet je de cookie-bestanden handmatig verwijderen (instructies hiervoor vind je op https://support.microsoft.com/nl-nl/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies).
  2. in Firefox (versie 24) kun je cookies verwijderen door op ‘Tools’, ‘Opties’ en ‘Privacy’ te klikken, vervolgens ‘Aangepaste instellingen voor geschiedenis gebruiken’ te selecteren, op ‘Cookies tonen’ te klikken en vervolgens op ‘Alle cookies verwijderen’ te klikken. Meer uitleg via https://support.mozilla.org/nl/kb/cookies-verwijderen-gegevens-wissen-websites-opgeslagen.
  3. in Chrome (versie 29) kun je alle cookies verwijderen door naar het menu ‘Aanpassen en beheren’ te gaan en te klikken op ‘Instellingen’, ‘Geavanceerde instellingen weergeven’ en ‘Browsergegevens wissen’ en vervolgens ‘Cookies en andere site- en plugingegevens verwijderen’ te selecteren voordat je op ‘Browsergegevens wissen’ klikt. Meer uitleg via https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=nl.
Blijft deze verklaring altijd hetzelfde?

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Feedback?

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen of opmerkingen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Detectivebureau Bayo

[email protected]

0472/22.64.04

Contactgegevens:

Detectivebureau Bayo

[email protected]

0472/22.64.04